Taivaan lintuja ja kedon kukkia

Myyjä: Reisjärven kr. opisto

30,00

Tämä kirja tarjoaa matkan Raamatun ja Pyhän maan luontoon. Kuten meidänkin aikanamme, luonto antoi Raamatun ajan ihmisille monenlaisia elämyksiä. Raamatussa mainitaan nimeltä yli 120 eläin- ja yli 80 kasvilajia. Ne ovat tuttuja meidänkin aikamme harrastajille ja tiedemiehille.

Kirjoittajat ovat tunnettuja teologeja, tiedemiehiä ja luontoharrastajia. Kirjassa on runsaasti valokuvia eläimistä ja kasveista. Niiden kautta tarjoutuu lukijoille mieleenpainuvia ja puhuttelevia luontoelämyksiä Raamatun sanoittamana.

Luomakunnan kauneutta ihastellaan läpi Raamatun. Vertauskuvia luonnosta on runsaasti sekä Vanhassa että Uudessa testamentissa. Myös “viljelyn ja varjelun” tasapaino on vahvasti esillä.

Kirjassa avautuu kuvin ja sanoin Pyhän maan luonnon kauneus ja rikkaus Sillä on yhteytensä myös Suomen luontoon. Hulan laakso Israelissa sijaitsee maailman toiseksi vilkkaimmalla lintujen muuttoreitillä. Tuhannet kurjet lepäilevät keväisin siellä hetken ennen kuin jatkavat matkaansa kohti pohjoista. Tänne ne tulevat pesimään.

Kirjan ostamalla saat käyttöösi myös sähköisen materiaalin.  www.taivaanlintujajakedonkukkia.fi

Osasto: